Rådgivning

Hva gjør en rådgiver?

Regnskap er kanskje ikke grunnen til at du startet din bedrift. Våre rådgivere hjelper til med tilskudd og finansiering som for eksempel Innovasjon Norge, eller andre støtteordninger.

Har du behov for fast kontaktperson?

Rådgivning er en av de mest verdifulle tjenestene et regnskapsbyrå kan tilby. Vi forstår at tallene i regnskapet ditt ikke bare er tall, men de representerer historien og helsen til virksomheten din.

Hos oss får du en fast kontaktperson. Her får du råd, veiledning og støtte til å innhente riktige dokumenter og ta riktige valg.

Vi gir opplæring

Har du behov for å holde styr på den økonomiske delen av selskapet, og møter på utfordringer?

Våre erfarne rådgivere tar seg tid til å forstå din virksomhet, dens bransje, utfordringer og mål. Gjennom grundige analyser og nøye evalueringer, identifiserer vi muligheter for forbedring og vekst, samt potensielle risikoer som må håndteres.

Vi gir opplæring i de forskjellige regnskapssystemene, som hjelp med integrasjoner og smartere løsninger innad i systemene.

Har du behov for en regnskapsfører?

Vår erfaring viser at tett kommunikasjon er avgjørende for et langsiktig kundeforhold. Hos oss får du en fast dedikert kontaktperson som sørger for at ditt regnskap er ajourført og vi bistår med annen faglig ekspertise.