Personvernerklæring

Nord Services AS og www.nordservices.no

I denne personvernerklæringen beskriver vi hva slags personopplysninger Nord Services AS lagrer, hvordan det behandles og hvor lenge det lagres i forbindelse med levering av regnskapstjenester. Eksempler på opplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne betjene deg som kunde er navn, e-postadresse og selskapsnavn. Sensitive personopplysninger blir ikke samlet eller brukt av Nord Services AS. Om du ønsker mer generell informasjon om personopplysninger kan du ta en titt på https://www.datatilsynet.no/om-personvern/personopplysninger/.

Nord Services er behandlingsansvarlig og behandler personopplysninger i henhold til personvernforordningen (GDPR) og tjenestevilkårene. Ved klikke inn på, innhenting av informasjon fra og/eller bruke tilknyttede tjenester på våre nettsider gir du ditt samtykke på vår personværnerklering. Om det blir endringer i personvernærkleringen vår vil det alltid stå oppdatert på våre nettsider. Om det er noen vesentlige endringer, vil du få en beskjed på epost/melding.

Personopplysninger Nord Services AS samler inn, mottar og behandler

Vi behandler følgende kategorier av personopplysninger via kontaktskjema og nettside:

  • Kontaktinformasjon: epostadresse og for- og etternavn
  • Kundeaktivitet: lese- og handlingshistorikk fra nettsider eller elektronisk kommunikasjon vi sender ut. Samt teknisk informasjon om enhetene du bruker.


I etterkant av kontaktskjemaet, kan ytterligere personinformasjon bli generert gjennom e-post, telefon eller lignende kommunikasjon mellom Nord Services AS og deg som potensiell/eksisterende kunde.

Nord Services AS bruker Google Analytics som samler informasjon om hvor lenge du er på siden, IP-adresse, hvilke linker du trykker og hvor mange brukere som besøker til ulike tider for å nevne noe. Formålet er å forbedre opplevelsen på våre nettsider, for for eksempel å forstå trender, hindre kriminell adferd som hacking, levere tjenester på en bedre måte og å bli kjent med kunder sine behov.

Formålet med kontaktskjema og etterfulgt korrespondanse er å følge opp forespørsler ovenfor kunden. Nord services er avhengig av en slik plattform for å kunne kunne tilfredstille kundens sluttprodukt.

Ved regristrering hos oss som kunde, innhenter vi blant annet ditt navn, bosted, telefonnummer og e-postadresse. Denne behandlingen skjer kun i grunnlag med avtale og/eller samtykke med Nord Services AS. Dette kan når som helst trekkes tilbake. Nord Services AS samler inn og benytter personopplysningene for å kunne utføre forpliktelser etter avtale med kunden.

Informasjonsdeling med tredjeparter

Nord Services AS deler ikke personinformasjon som blir hentet fra kontaktskjemaet, egne innsamlinger eller informasjon fra andre med noen tredjepart. Skulle dette skjedd, vil du alltid få samtykke forespørsel fra oss.

Dine rettigheter

Du har rett til tilinnsyn i retting av og kontroll på hvordan personopplysningene dine blir behandlet av Nord Services AS.

  • Trekke ditt samtykke
  • Kreve personopplysninger vi har om deg
  • Sletting av dine personopplysninger
  • Klage til datatilsynet hvis du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger

 

Nord Services AS oppbevarer informasjon du har gitt oss så lenge det er nødvendig for formålet av behandling og lovpålagte plikter vi er underlagt. Det betyr at kontaktinformasjonen til kundene er lagret så lenge tjenestevilkårene gjelder.

Om du har spørsmål vedrørende personvernerklæringen vår, kontakt oss gjerne på epost: post@nordservices.no, eller telefon: +47 925 08 483.