3 tips til deg som ønsker å starte egen bedrift!

Det skal ikke mye til for å starte noe eget. Så lenge du har viljestyrken og ideen med deg, er du et stort steg nærmere å lykkes.

Men steget fra ide til marked er stort. Dermed bør forretningsideen din være gjennomtenkt.

Her har du tre tips som kan hjelpe deg med å starte å realisere drømmen din.

 

1. Få gratis støtte

Det er fullt mulig å skaffe gratis støtte når du skal starte opp egen bedrift. Du kan finne en samlet oversikt på Altinn over alle mulighetene du har.

 

2. Ta kurs

For å konkretisere forretningsideen din. Kan du ta gratis kurs på sider som Innovasjon Norge og Simplelearn. De tilbyr digitale kurs og webinarer. Kursene inneholder alt fra hvordan du skal konkretisere ideen til markedsføring.

 

3. Skaff deg en god regnskapsfører

En regnskapsfører skal være en god sparringspartner som oppdaterer deg på nye regler, hjelper deg med innsparinger og er lett tilgjengelig. Om du vil komme i kontakt med en regnskapsfører kan du kontakte oss HER. Vi kan tilby deg et gratis uforpliktende møte der vi også kan rådføre deg.

 

Å starte noe eget trenger nødvendigvis ikke være så dyrt som du tror.

Vi i Nord Services vil hjelpe deg med å komme i gang og følge deg på veien videre.

Ta kontakt, hjelper vi deg gjerne!

Har du behov for en regnskapsfører?

Vår erfaring viser at tett kommunikasjon er avgjørende for et langsiktig kundeforhold. Hos oss får du en fast dedikert kontaktperson som sørger for at ditt regnskap er ajourført og vi bistår med annen faglig ekspertise.